Nieuwbouw

Jouw partner op het gebied van nieuwbouw

Voor een professionele en betrouwbare aannemer voor een nieuwbouwwoning heb je aan ons een goede bouwpartner. Onze ervaring in combinatie met de specifieke vakkennis staat garant voor een passende oplossing geheel naar jouw wens. Wij denken actief met je mee, geven deskundig advies en nemen desgewenst het hele traject voor onze rekening. Van het aanvragen van de bouwtekening tot de afwerking van het dak.

Het belang van kwaliteit

Bij de bouw streven wij altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit, zonder daarbij de wensen van jouw uit het oog te verliezen. Als bouwbedrijf weten wij als geen ander dat het bouwen van een nieuw huis veel meer is dan alleen maar stenen stapelen. Het is een kwestie van overleggen, samenwerken en goede afspraken maken. Wij streven ernaar om alle activiteiten zodanig te stroomlijnen dat we altijd een goed eindresultaat kunnen afleveren.

Vrijblijvend advies

Onze kracht is dat wij voorafgaand aan de bouw al actief met onze klanten meedenken. Heb je vragen, wil je meer informatie over een nieuwbouwwoning of wil je geheel vrijblijvend gebruik maken van onze kennis en ervaring tijdens een eerste gesprek? Neem dan contact met ons op.

Neem direct contact op: Bel: +31(0)6 - 21 55 07 28 Mail: john@potuytbouwenstyling.nl

Andere diensten

Dit kunnen wij ook

Verbouw

Wordt jouw woning te klein?
Verbouw

Renovatie

Wil je meer comfort?
Renovatie

Onderhoud

Zijn de kozijnen of dakgoten aan vervanging toe?
Onderhoud