Renovatie

Restauratie-Renovatie

Veel historische panden kampen met achterstallig onderhoud. Dit is niet alleen een doorn in het oog, maar kan tevens effect hebben op de veiligheid. Het restaureren van een dergelijk pand vraagt veel vakmanschap. Wij hebben de vakkennis hiervoor in huis, waardoor jouw restauratie bij ons in goede handen is. Met alle liefde en kennis voeren wij het ambachtelijk werk voor je uit zonder daarbij de historische details uit het oog te verliezen.
Als we een woning renoveren wordt het bestaande karakter zo veel mogelijk behouden, maar tegelijkertijd het wooncomfort verhoogt. Daarnaast kan in veel gevallen, door isolatie of het wijzigen van de techinche installaties, het energieverbruik worden verlaagd. Dat is beter voor het milieu en zorgt voor verlaging van de energielasten.

Authentiek en toch modern

Bij het renoveren of restaureren van jouw oude woning proberen wij het authentieke karakter te waarborgen. De uitstraling, warmte en de geschiedenis vinden wij prachtig. Daarnaast hebben wij ook veel ervaring en kennis met het verwerken van moderne technieken. Zodat een gerenoveerd gebouw zijn unieke karakter behoudt en toch modern is en aan de veiligheidseisen voldoet.

Neem direct contact op: Bel: +31(0)6 - 21 55 07 28 Mail: john@potuytbouwenstyling.nl

Andere diensten

Dit kunnen wij ook voor je doen

Nieuwbouw

Zoek je een aannemer voor je nieuwbouwwoning?
Nieuwbouw

Verbouw

Wordt jouw woning te klein?
Verbouw

Onderhoud

Zijn de kozijnen of dakgoten aan vervanging toe?
Onderhoud