Kleuradvies slaapkamer i.s.m Decokay Steenwijk

​Tijdens het verbouwen en opknappen van onze woning had ik best wel wat vragen hoe het verder moest met de aankleding. Met name wat raamdecoratie betreft. Ook wilde ik wel graag kleuradvies om alles m


We hadden al wel een plattegrond en indeling laten maken door iemand, maar die moest als het ware verder worden in gekleurd.

Doordat we uitgebreid advies voor de woon- en slaapkamers hebben gekregen geeft dat veel rust en kun je het afvinken op je to-do-list. Dat voelt goed en we zijn er dan ook erg blij mee.

Door op internet te zoeken naar raambekleding kwamen we bij Decokay Steenwijk terecht.

In de winkel zijn ze erg behulpzaam, gastvrij en nemen de tijd voor je. Het persoonlijke contact en dat ze je het gevoel geven dat je geen nummertje bent doet ons goed.

Janneke heeft veel ideeën gegeven wat wij hebben uitgevoerd. Ze denkt goed mee. Is proactief en creatief. Leuk dat ze ook durft iets uitgesprokens toe te passen. Daar houden wij wel van! Het was heel prettig dat wanneer je iets aparts wil je daarin bevestig wordt.

Wanneer jezelf vragen hebt met betrekking tot de inrichting zou ik zeker bij Decokay Steenwijk langs gaan en informatie inwinnen voor kleur- interieuradvies.

Bekijk meer referenties >