Wie is Janneke?

Van jongs af aan ben ik iemand die graag praktisch bezig is. Knippen, plakken en kleuren. Als er werkstukken of opdrachten gemaakt moesten worden, gaf ik mijn eigen creatieve touch eraan.

Als tiener kroop ik achter de naaimachine van mijn moeder en maakte mijn eigen kleding en frutsels. Met regelmaat wordt hij weer op tafel gezet om de meest uiteenlopende creatieve projecten te naaien. Van kleding, kussentjes, tassen tot dekbedovertrekken en meubelbekleding. Pimpen of voorzien van een nieuw stofje.

Ik vind het leuk om van oude meubels je persoonlijke meubels te maken of het zo te ontwerpen dat het voldoet aan de verwachtingen. Dit geldt ook voor het inrichten van een woning.

Ook vind ik planten en bloemen een belangrijk item in het interieur. Bloemen en planten maken je geest helder geven een levende sfeer, zorgen voor zuurstof en kunnen je zelfs gelukkig maken. Af en toe organiseer ik een workshop om gezellig samen een sfeervol bloemstuk op tafel te creƫren.

Ik ben afgestudeerd aan het CIBAP (bewerkings- en afwerkingstechnieken). Als medewerker van een bouwmarkt, in ons eigen bouwbedrijf en d.m.v. diverse schilders werkzaamheden heb ik veel verf- en kleurtechnische kennis en ervaring op kunnen doen.

Om mijn droom te verwezenlijken heb ik de opleiding interieurstyling aan de interieuracademie gevolgd. Om zo, jouw als klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

Zelf kom ik uit een groot gezin en vind het leuk om voor de ander te zorgen en te helpen. Contacten te leggen en een relatie aan te gaan. Het gevoel te geven dat je welkom bent. Dit gevoel wil ik ook doorvertalen in de interieurs die ik ontwerp.

Mijn stijl wordt gekenmerkt door natuurlijke tinten. Omdat dit tinten zijn die nooit vervelen. Met een rustige, natuurlijke basis ontstaat een fijn en rustig interieur waar ik zo van kan genieten. Trends en kleuren worden toegepast in details zoals een wand, een hoekje of nieuwe kussens op de bank.

Kortom de sfeer te creëren die bij jouw past.

Met eenvoudige middelen is het mogelijk om van je eigen huis een THUIS creëren!

Een afbeelding