Potuyt Potuyt

Over mij

Precisie, goede afwerking en meedenken met de klant zijn voor mij de belangrijkste waarden in mijn werk. Ik zoek naar de beste oplossing en geef advies over de juiste werkwijze en gebruik van producten.

In 2008 ben ik voor mezelf begonnen als ZZP’er, waarbij ik de meest voorkomende werkzaamheden binnen de bouw realiseer. Verbouw, aanbouw, onderhoud, renovatie, plaatsen van badkamers, keukens en diverse kluswerkzaamheden in en om het huis. Mijn kennis strekt verder dan alleen timmerwerkzaamheden. Ook het aanleggen van elektra en plaatsen van sanitair zijn bijvoorbeeld werkzaamheden die ik regelmatig uitvoer.

Doordat ik al van jongs af aan werkzaam ben in de bouw, heb ik veel ervaring. Vooral tijdens mijn werk bij de plaatselijke aannemer, waar ik specialistische klussen met hoge (afwerk)standaarden uitvoerde, heb ik veel geleerd. Kwaliteit en hoogwaardige afwerking past goed bij mij en dat laat ik in mijn werk dan ook zien. Al met al was het een erg goede leerschool en het heeft mij gemotiveerd om voor mezelf te beginnen.

Janneke is sinds 2015, met Interieuradvies & Ontwerp, een onderdeel geworden van ons bedrijf. Regelmatig komt het voor dat zij degene is die, aan de hand van haar adviezen, een ontwerp maakt voor de klant en wij het uitvoeren. Door deze samenwerking kan het, door Janneke bedachte ontwerp, ook exact zo worden gerealiseerd.

Kort samengevat: Voor ons staan vakkundigheid, kwaliteit en precisie hoog in het vaandel en daarmee willen wij u graag helpen.