Potuyt Interieuradvies & -ontwerp - Bloemstyling Potuyt Interieuradvies & -ontwerp - Bloemstyling

Bloem en styling

Mooie en aparte creaties maken met droogbloemen, verse bloemen of een arrangement maken voor een bijzondere gelegenheid, dat is waar ik blij van word. Mijn doel? Bloemsierkunstenaar.

Ik heb een eigen atelier waar ik bijna dagelijks te vinden ben. Dit biedt mij de mogelijkheid om iets moois te maken voor school of in opdracht van een klant. Mijn inspiratie haal ik uit de natuur, de mensen om mij heen, mode of interieur. Doordat ik al een aantal jaren werk bij een plaatselijke bloemist, leer ik de fijne kneepjes van het vak echt in de praktijk.

Om mezelf verder te ontwikkelen en zowel creatief als technisch door te groeien, volg ik de opleiding MBO bloem en styling aan het Zone college. Elke opdracht, voor zowel school als werk, zie ik als een kans om het beste in mijzelf naar boven te halen en een uniek product te leveren.

Aangezien ik het leuk vind om uitdagingen aan te gaan en mijn kwaliteiten te meten, doe ik regelmatig mee aan verschillende vak-wedstrijden.Daarnaast zet ik mijn creatieve idee├źn graag in voor een (seizoensgebonden) workshop of bij de groenstyling /aankleding van een inrichting, zowel voor particulieren als bedrijven. Onderhand heb ik dan ook al een aantal mooie en uitdagende projecten uitgevoerd.

Met alles wat ik doe en onderneem op het gebied van bloemen en groen, kom ik steeds dichter bij mijn droombaan als bloemsierkunstenaar, want dat is wat ik graag wil.

Ben je geïnteresseerd in mijn creaties of lijkt het je leuk om een workshop bij mij te volgen? Neem contact op met info@potuytbouwenstyling.nl en vraag naar de mogelijkheden. Of neem alvast een kijkje op instagram Lisanne Potuyt