Potuyt Potuyt

Over mij

De voorliefde voor kleuren en materialen heeft er altijd al in gezeten. Overal werd door mij een creatieve draai aan gegeven. Altijd op zoek naar de mooiste combinaties met de juiste materialen voor het beste eindresultaat.

Nu, zoveel jaren en ervaring later, heb ik mijn droom gerealiseerd en ben ik interieurontwerper/stylist.

Van nature ben ik gewend om anderen te helpen en voor hen te zorgen. Contacten te leggen en relaties aan te gaan, het gevoel te geven dat je welkom bent. Dit gevoel vertaal ik in de interieurs die ik ontwerp. Wie jij bent of wat je als bedrijf uit wilt stralen, zie je dan ook vertaald naar het interieur waarbij ik jou graag adviseer.

Ik ben afgestudeerd aan het CIBAP (bewerkings- en afwerkingstechnieken). Als medewerker van een bouwmarkt, in ons eigen bouwbedrijf (Potuyt (ver)Bouw en renovatie) en door het uitvoeren van professionele schilderswerkzaamheden heb ik onder andere veel verf- en technische kennis en ervaring op kunnen doen. Om gerichter aan mijn droom te werken, volgde ik de opleiding interieurstyling aan de Interieuracademie.

In 2015 was het zover en startte ik mijn eigen bedrijf, Potuyt interieuradvies en ontwerp. Een perfecte samenwerking met ons bouwbedrijf, waar John, mijn man, de leiding heeft.

Mijn werkzaamheden bestaan uit interieuradvies en -ontwerp en het begeleiden van werk- tot aankoopprocessen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ik denk graag mee vanaf bouwtekening, maar uiteraard ook vanuit een bestaande situatie. Naast de samenwerking met John, als timmerman, heeft mijn bedrijf een groot netwerk aan specialisten (stucadoors, tegelzetters, meubelmakers, stoffeerders etc.). Het is dus mogelijk dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd zonder dat je zelf iets hoeft te regelen.

John en ik zijn twee gedreven professionals met passie voor wonen en denken mee in praktisch haalbare en mooie oplossingen binnen jouw budget.

Met zorg, liefde en aandacht maken we er samen wat moois van!