Potuyt

Aanbouw fam. Zuidema

Veel extra ruimte door het plaatsen van een bijkeuken


Al heel wat jaren geleden, toen we onze intrek in deze woning hebben genomen, wilden we graag een bijkeuken.

Na heel veel zelf gedaan te hebben aan de woning, wisten we zeker dat als er een bijkeuken aangebouwd zou worden, we dit wilden laten doen.

Alles moet er dan in één keer uit, zodat je geen losstaande hokjes krijgt van bijkeuken, badkamer en toilet. Het idee om dit zelf uit te gaan voeren, leek ons niet verstandig aangezien het een grote verbouwing zou zijn en je dan de douche voor langere tijd niet kunt gebruiken. Met 3 opgroeiende tieners is dat toch wel een must.

We hebben bij 2 bedrijven een offerte laten maken en Potuyt (ver)bouw en renovatie kwam daarbij het voordeligst uit de bus. We hadden gehoord dat John wel vaker dat soort verbouwingen heeft gedaan en hadden er dan ook het volste vertrouwen in om met hem in zee te gaan.

John denkt goed mee, draagt ideeën aan en is goed in wat hij doet. Tijdens het werk is hij geconcentreerd bezig en met de koffie of tijdens het eten is er tijd voor ontspanning en een praatje. De planning was ook goed voor elkaar. Je bent uiteindelijk wel afhankelijk van onderaannemers. We kijken terug met een positief gevoel.

De klus was zeker de investering waard! Mede temeer omdat het veel sneller gaat dan dat je het allemaal zelf zou moeten doen. We zouden dan ook iedereen aanraden om zo’n grote verbouwing uit handen te geven.

We kunnen elke dag heerlijk genieten van de ruimte die is ontstaan!

Bekijk meer referenties