Potuyt

Fam Zoutman

Door de verbouwing hebben we meer wooncomfort gekregen.


We wilden graag een andere keuken en de inbouwkast eruit. In de kast lag een gedeelte van de draagbalk die verder doorliep naar de keuken. We vroegen ons af wat we moesten gaan doen als we deze kast wilden verwijderen om meer ruimte te creëren in de woonkamer / keuken. Het was voor ons dan ook best onzeker, omdat we geen verstand van deze dingen hebben. We hebben wel navraag gedaan bij een aantal buren hoe zij dit hebben opgelost, maar uiteindelijk wilden we er wel specialistisch advies bij en iemand die dit voor ons uit kon voeren. We wilden geen risico lopen en ook graag dat het in één keer goed is.

Bij het slopen kwamen we van alles tegen en verliep het net even anders dan dat we hadden gedacht. Uiteindelijk zijn we super tevreden hoe het nu geworden is. We hebben een hele andere ruimte er voor weer gekregen.

Door te kijken naar plaatselijke aannemers kwamen we bij Potuyt (ver)bouw en renovatie terecht.

We hebben goede berichten over hem gehoord. John is een meedenker, vakman en rustig type. Hij raakt niet snel in paniek en denkt in oplossingen.

Als je zelf niet vakkundig genoeg bent, kun je beter geen risico lopen en een vakman inschakelen.

Ondanks dat het tegen zat met de vloer, is het toch gelukt om de keuken op de geplande tijd te plaatsen. Het is allemaal goed gekomen en we genieten elke dag van onze nieuwe woonkamer/keuken.

Bekijk meer referenties