Potuyt

Garage ombouwen tot muziek studio voor muziekcentrum Zwartewaterland

De wens was een goede werkruimte aan huis met voldoende opslag voor de instrumenten.


We zagen de mogelijkheid om dit van onze schuur te creëren. Belangrijk daarbij vonden we dat het goed geïsoleerd zou zijn tegen geluidshinder en om de kwaliteit/duurzaamheid van instrumenten te waarborgen.

We hadden geen idee hoe we dit moesten gaan aanpakken en waren dus al gauw van mening dat we deze klus door een professional zouden laten uitvoeren. We hebben John eerst een kleine klus laten uitvoeren. Hij nam deze serieus en deed zijn werk goed. Dat gaf ons het vertrouwen om met hem in zee gegaan. Hij heeft snel in de gaten wat je wil en houdt rekening met je wensen.

In de gesprekken voorafgaand aan de verbouwing hebben we het meedenken, de professionele oplossingen en de concrete en duidelijke plannen als zeer prettig ervaren.

Zelf zijn we 3 weken weg geweest toen de verbouwing plaatsvond. Het is dan fijn om te weten dat alles helder is en op papier staat, of dat daarover gecommuniceerd wordt. Via verschillende kanalen werden we op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Bij thuiskomst moest er per direct een muziekstuk worden ingestudeerd. Dat de ruimte zover klaar was, de instrumenten konden blijven staan en dat we direct in de werkruimte konden oefenen, was ideaal.

Wat ons ook meteen opviel toen we thuis kwamen, waren de rabatdelen die aan de buitenkant zaten. Ze zijn niet alleen vervangen, omdat er een ander kozijn in is gekomen, maar zelfs in de kleur geschilderd zoals de rest van de schuur. Een klein detail, maar voor ons een groot verschil.

We vonden het zeker de investering waard. Als het financieel mogelijk is, zouden we mensen met dergelijke (ver)bouw of timmerwerkzaamheden, adviseren om dit door Potuyt (ver)bouw en renovatie te laten uitvoeren. We vonden het erg leuk om te zien dat iemand met zoveel passie zijn werk doet!

Bekijk meer referenties