Potuyt

Verbouwing binnenvaartschip fam. Scheppink

vakkundige verbouwing/opknapbeurt schip


De roef en het achteronder van het schip dat we hadden gekocht was behoorlijk gedateerd. Om het naar onze wensen te krijgen, moest er wel een verbouwing/opknapbeurt plaats vinden. De indeling was heel onlogisch. Omdat we een planning hadden gemaakt wanneer het schip “vaarklaar” zou zijn, ging het niet lukken om de werkzaamheden zelf uit te gaan voeren.

Over de werkzaamheden die John heeft uitgevoerd, zijn we zeer tevreden. Hij gaat secuur en netjes te werk. Sommige dingen hadden niet eens van ons gehoeven, omdat je het voor het oog toch niet ziet, maar daar werd zelfs aandacht aan besteed.

We zijn heel blij met het vakwerk dat er is geleverd. Er komt heel wat meetwerk bij kijken, omdat niks haaks is op een schip. Ook vonden we het heel fijn dat we gebruik konden maken van zijn gereedschap en adviezen kregen bij onze eigen werkzaamheden.

Het resultaat is precies geworden wat we voor ogen hadden, zelfs mooier!

We hebben gekozen voor Potuyt (ver)bouw en renovatie omdat we goeie berichten hadden gehoord van andere verbouwingen.

John is iemand die iets klaarkrijgt binnen de geplande tijd. Hij is een rustige harde werker, gaat constant door en kan alles bieden.

Waar ons echt over verbaasden, is dat we een schets hadden gemaakt van een kast die we graag aan boord wilden hebben. John heeft deze in de werkplaats op maat gemaakt en toen we op een middag weer aan boord kwamen kijken, stond ie er ineens. Precies zoals wij hem hadden uitgetekend. We waren helemaal verrast.

De investering was het meer dan waard en het tarief (prijs-kwaliteit) vinden we erg gunstig.

Bekijk meer referenties