Potuyt

Fam. Bronswijk

inrichten jaren '70 woning


Door een vrij onverwachte aankoop van een nieuwe en vlotte verkoop van de oude woning, kwamen we in een vrij krap tijdsraam om te verbouwen, in te richten en te verhuizen.

We wilden het wel erg graag mooi maken. In korte tijd moest er veel geregeld en georganiseerd worden.
De rust en de ruimte voor dit laatste kwam behoorlijk in het gedrang.

De aannemer die we voor de verbouwing in de arm hadden genomen, kwam met het idee een styliste in de arm te nemen en verwees ons naar Janneke Potuyt. Wij vonden dat eerst wel een erg luxe idee. Zij kwam bij ons thuis en het klikte meteen! Janneke stelde allerlei vragen over wat wij mooi vonden en of wij ideeën hadden. Hiermee ging zij aan de slag en kwam terug met fantastisch leuke dingen!
Hulp en advies bij kleurkeuze van wand- en vloervlakken en afstemming op het mee te verhuizen meubilair gaf richting aan de volgende stappen. Door delen van ons meubilair te verzagen en te hergebruiken en ook door zelf meubelstukken te ontwerpen en te maken, heeft Janneke zowel originele als bijpassende elementen toegevoegd. Prachtig! Alles klopt gewoon! Dit zouden wij zelf nooit zo voor elkaar hebben gekregen. Het gaf ons ook veel rust, want Janneke zorgde er gewoon voor dat het goed kwam.
De door haar uitgezochte accessoires, decoraties en verlichting hebben alles tot een mooi samenhangend geheel gemaakt.

Gedurende het hele proces was er overleg en afstemming. In zo’n project doen zich ook natuurlijk onverwachte wendingen en problemen voor. Deze werden telkens zeer bevredigend opgelost. Haar enthousiasme, voorproefjes via de app en makkelijk communicatie maakte de samenwerking erg plezierig. Wij zijn er erg blij met het eindresultaat.


Lees meer in de blog: metamorfose jaren 70 woning

Bekijk meer referenties