Potuyt

Fam. Ritsema

Het was prettig dat we alles in gedeeltes nieuw kregen, zodat we er even aan konden wennen.


Nadat mijn dochter interieuradvies had gehad, zag het er bij haar leuk uit. Ook ik wilde wel eens wat anders. Vooral een andere kast vond ik erg belangrijk en nieuwe verlichting boven de eettafel. Het was niet de bedoeling, maar uiteindelijk kwam er van alles bij. Van het één kwam het ander.

Zelf had ik niet veel gedaan om mijn inrichting te veranderen, omdat er naar mijn inziens niet veel veranderd kon worden. Het enige wat ik af en toe deed, was wat wisselen met accessoires.

Het advies wat Janneke heeft gegeven, ben ik erg blij mee. Ik vind het belangrijk dat je je thuis voelt, ook al is de inrichting anders. Dat is goed gelukt en voelt prettig.

We kenden Janneke doordat ze advies bij onze dochter heeft gegeven. Ze is spontaan en geeft goede adviezen. Je hebt er echt wat aan. Ik vind het belangrijk dat zij aanvoelt wat wij zelf graag willen. Onze eigen stijl zie je terug in de inrichting.

Het was zeker de investering waard. Het is ons heel goed bevallen. Ik zou zeggen: "Vraag een gesprek aan en probeer het gewoon”.

Alles past precies bij elkaar en dat maakt dat we ons heel thuis voelen in ons eigen huis.

Bekijk meer referenties