Potuyt

​Basiselementen en hergebruik

Veel ideeën, maar blijven steken bij de oplossing....


Basiselementen en hergebruik

Hoe kunnen we de eethoek tot een fijnere plek maken ? Zou de tv weggewerkt kunnen worden ? hoe creëren we een huislijkere sfeer in onze woonkamer?

Allemaal vragen waar we mee worstelden. We bedachten veel ideeën maar bleven steken bij de oplossing. Het frustreerde dat het zo lang duurde om ons huis tot een thuis te maken.

Het interieur wat ik bij een vriendin zag, voelde zo “af” en dit gevoel hadden wij nog steeds niet in ons huis. Deze vriendin had goede ervaringen met het samenwerken met Janneke, dus we hebben de knoop doorgehakt en Janneke gevraagd ons te helpen.

Janneke is een vrolijke en enthousiaste creatieveling die graag met je mee wil denken in je persoonlijke situatie. We leerden van haar dat het veranderen van een paar basiselementen voor een hele andere sfeer kan zorgen. We hebben een warmere sfeer in huis en we gebruiken de eettafel nu ook als prettige zitplek.

Wat ik ook zo leuk vind aan Janneke, is dat zij met tweedehands meubels werkt en zo creatief is. Een woonwinkel leegkopen kan iedereen wel, maar een meubel hergebruiken en zo mooi maken dat het weer tof staat in je interieur is een kunst!

Het advies is dan ook absoluut de investering waard en ik zou een ander ook echt aanbevelen om met Janneke in gesprek te gaan. Het is wel fijn als je als opdrachtgever een duidelijk beeld hebt over wat je wel en niet wilt, zodat je ook gerichte vragen kunt stellen. Wij zijn in ieder geval blij met het resultaat en het thuisgevoel.

Bekijk meer referenties