Potuyt

Durf-factor!

​Een nieuwe woning met Durf-factor


Een nieuwe woning met Durf-factor

In onze nieuwe woning wilden we de inrichting graag goed voor elkaar hebben, zodat we er tevreden en met plezier zouden wonen. Onze onderlinge smaken liepen echter nogal uiteen, lastig om keuzes te maken. We zaten vooral met de vraag welke kleuren we gingen gebruiken en hoe we alles wilden inrichten. We werden er eigenlijk wel wat wanhopig van.

We besloten om Janneke, een bekende van ons, om hulp te vragen. En wat zijn we blij dat we dat hebben gedaan. Door Janneke leerden we vertrouwen te hebben in het eindresultaat. Onze durf-factor is vaak en veel aangesproken, maar met een fantastisch resultaat. We hebben nu een samenhangend geheel en wonen erg prettig in onze woning.

Janneke is in het proces een creatieve, bezige bij, die buiten de kaders durft te denken en je daarin meeneemt. Wat we vooral heel erg leuk vonden, was dat we allebei eerst een moodboard mochten maken. Met dit als basis maakte Janneke een voorstel en daaruit is ook het uiteindelijke resultaat voortgevloeid.

Daarnaast vinden we het een kracht dat Janneke, samen met Decokay, kunstenaressen etc. een totaalpakket interieurstyling en –ontwerp kan aanbieden, waar we met veel tevredenheid gebruik van hebben gemaakt.

Ons advies aan anderen is dan ook: Bel Janneke!

Bekijk meer referenties