Potuyt

Fam. Busscher

We hadden een mooie rustige basis van wit-tinten, maar we misten wat sfeer, warmte en…opbergruimte.


We kwamen hier zelf niet uit. We hadden wel wat ideeën over een bank, kast en een tv meubel, maar niet over welke sfeer en welk kleurgebruik we moesten toepassen.

Het interieuradvies was erg prettig. Dit gaf ons veel duidelijkheid hoe we de ruimte optimaal kunnen benutten en was een echte eye-opener. Janneke had ideeën die we zelf niet bedacht zouden hebben.

Bijvoorbeeld door het ophangen van een kast aan de wand. We vonden het ook leuk dat ze een thema heeft toegepast en dit doorgevoerd heeft in de hele ruimte.

Ook om de akoestiek in de ruimte te verminderen, hebben we veel informatie ontvangen.

Het geeft meer rust nu we dit advies hebben ontvangen. We hebben meer opbergruimte. Daardoor is alles wat geordender in huis. Ook hebben we een mooi plan om verder zelf mee aan de slag te gaan.

We hebben voor Potuyt Interieurstyling & Advies gekozen omdat dit een plaatselijk ondernemer is en de referenties op de site spraken ons aan.

Doordat het eerste gesprek soepel is verlopen, ontstond er een klik en hadden we er vertrouwen in dat zij ons goed zou kunnen helpen. Janneke is duidelijk, open en komt met verrassende ideeën en presentatie.

We vonden het zeker de moeite waard om advies te krijgen en raden iedereen, die met dezelfde vragen rondloopt, aan om contact op te nemen met Janneke.

Bekijk meer referenties