Fam. Leeuw

​We hebben van alles zelf geprobeerd om onze inrichting naar het zin te krijgen, maar we konden er zelf niet uit komen. We vonden het lastig om er meer sfeer in te krijgen.Hoe match je alles en hoe stem je alles op elkaar af. Eigenlijk voelde het nooit af en waren we er niet tevreden mee. Hoe krijgen we het wel gezellig, huiselijk en toch een rustige sfeer?

We hebben gezocht naar iemand uit de omgeving die ons daarbij zou kunnen helpen. Zo kwamen we terecht bij Janneke. Het advies wat ze heeft gegeven heeft ze goed met ons afgestemd. We hebben een totaal andere inrichting met toch wel een groot aantal meubels die we al hadden.

Dat je meer met de meubels kon hadden we niet gedacht. We nemen niet zomaar klakkeloos alles aan en moeten dan ook wel van het idee overtuigd zijn en dat is goed gelukt!

Janneke is iemand die bekwaam is en andere ideeën heeft. Ze doet moeite voor om langs te komen en dingen door te spreken en de klant tevreden te stellen. Ze denkt oplossing gericht en heeft respect voor de spullen van de klant.

Wanneer je met de zelfde vragen zit zouden we adviseren om zeker contact met haar op te nemen. Het was zeker onze investering waard!

Bekijk meer referenties >