Fam. van der Linde

​We wilden onze keuken, speel/woonkamer praktisch, overzichtelijk en gezellig indelen.


Hoe creëer je een gezellige speelruimte met voldoende opbergruimte en een prettig zitruimte?

We hebben zelf wel iets geprobeerd, door kasten aan te schaffen en van ruimte te wisselen, maar het bleef heel onrustig en onbevredigend, omdat het geen aantrekkelijke ruimte is.

De speelruimte was nu in de keuken en de volledige woonkamer. We wilden een knusse en gezellig speelruimte waar kinderen kunnen spelen, knutselen en ook alles opgeborgen in kasten zodat het makkelijk te pakken is. We wilden ook graag een fijne plek om te zitten/praten en tv kijken.

Het advies wat Janneke heeft gegeven was erg verrassend (out of de box denken) en ze gaf een goed advies om een “scheidingswand” aan te breng in twee ruimtes d.m.v. een kast in de woonkamer

Janneke verteld hoe je het aanzicht van een muur kunt breken door een paneeldeur te plaatsen.
Door gelijk meubels te verschuiven zie je alles veranderen en komt er bij jezelf ook een verandering in beeld!
Met een kleine aanpassing in huis verandert er al veel!!!
Je blikveld wordt vergroot!


Je kijkt zelf vanuit de situatie hoe deze is en denkt dat alles wat een plek in de kamer heeft ook weer terug moet krijgen.
Iemand die van buitenaf kijkt (en kennis van zaken en oog voor inrichting en detail heeft) denkt en ziet wat past en wat anders kan (in de loop van tijd).

Even tijd nodig om te visualiseren J….maar gelijk de volgende dag aan het opruimen/leegmaken van ruimte begonnen.

Verschuiven van bank geeft meer open ruimte om te zitten. Je zit prettiger in de woonkamer. Het Tv-meubel is niet meer de blikvanger.
Boekenkast naar boven verplaatst. In de keuken stoel geplaatst bij het raam en hoge kast uit het zicht. Het geeft al meer ruimte en licht in huis!

Het voelt heel vrij…en kan niet wachten tot ik de juiste kast heb gevonden om in de kamer te plaatsen. Ik weet zeker dat het eindresultaat mooi wordt.

Ik volg Janneke via FB en zag je keuzeaanbod voor interieuradvies.


Janneke is positief, enthousiast, open blik, verbinder, betrokken, betrouwbaar, liefde en passie voor interieur.

Het was de investering zeker waard!

We zouden zeker aan raden om advies te vragen voor je zelf aan de slag gaat en zo in de juiste dingen (geld) investeert. Een woonomgeving waar je jezelf prettig voelt is alles waard. In huis ben thuis!

Bekijk meer referenties >