Potuyt

Herman en Annemarieke

We vonden het moeilijk om alles zelf te bedenken en al snel besloten we dat we advies wilden hebben.


Bij de aankoop van onze nieuwe woning wisten eigenlijk al direct dat we gebruik wilden maken van interieuradvies. Het effect hiervan hadden we gezien bij mijn ouders.

We wilden graag een werkplek in de woonkamer en een tv die niet zichtbaar is. We wisten niet hoe we de ruimte optimaal konden benutten. Je kunt uit ontzettend veel dingen kiezen, waardoor je niet goed weet wat de beste keuze is. Wat past wel en wat past juist weer niet? Ook vonden we het lastig om rekening te houden met lichtinval; waar zet je de meubels neer en welke kleuren gebruik je?

In ons vorige huis duurde het lang voordat we ons thuis voelden. We hebben wel van alles zelf geprobeerd, maar het was niet af.

Het advies wat we hebben gekregen, hebben we als heel prettig ervaren. Janneke denkt echt mee met de mensen en is niet duur, ook tweedehands spullen knapt ze op of laat meubels op maat maken.

Janneke is een hele fijne vrouw om mee samen te werken. Ze weet de juiste vragen te stellen en ook goed door te vragen. Ze kan de sfeer van je toekomstige woning goed vastleggen in een moodboard. In haar idee├źn is ze erg creatief en vernieuwend. Ze heeft leuke en ook wel gedurfde oplossingen en plannen, zoals een bepaalde plaatsing of grootte van meubels in de ruimte.

Het traject was zeker de investering waard! Wij hadden door verhuizing en komst van een tweede kindje weinig gelegenheid om zelf bouwmarkten en winkels langs te gaan. Doordat we Janneke hadden die dit voor ons deed, scheelde dat erg veel tijd. We hebben nu in 4 maanden een compleet en prachtig thuis! Dat was onszelf niet gelukt in deze korte tijd en ook niet met dit prachtige, praktische en gezellige resultaat. We worden echt blij van een gezellig huis

Wij raden zeker anderen aan om ook Janneke mee te laten denken bij interieurvragen.

Bekijk meer referenties