Potuyt

Interieur- en kleuradvies i.s.m Decokay Steenwijk

Vanuit dit advies kunnen we dingen uitzoeken en bepalen, zoals de indeling (wanden) en de keuken.


Bij het bouwen van een huis moeten er nieuwe uitgangspunten worden bepaald. Wij wilden graag wat meer richting hebben bij de kleurstelling voor ons nieuwe huis. Door het lezen van magazines en om me heen kijken bij diverse winkels, had ik al wel wat inspiratie opgedaan, maar nog geen duidelijk plan van aanpak. Ik leek me prettig om hierin begeleid te worden, zodat we weten wat de vervolgstappen zijn en dat het straks mooi wordt. Een duidelijk plan geeft rust.

Bij mijn ronde langs diverse winkels, op zoek naar een PVC vloer, ben ik Decokay Steenwijk binnengestapt en daar werd mij gewezen op interieuradvies. Janneke heeft hier goed bij geholpen. Ze luistert naar je wensen, geeft goed advies en komt met verrassende dingen. Zonder dat gezegd wordt ,,dat moet het worden”. Ze is daarin erg ontspannen. In eerste instantie had ik een vraag over PVC vloeren en uiteindelijk heb ik een uitgewerkt kleur- en materialenplan gekregen.

In de winkel hangt een relaxte, gezellige sfeer. De medewerkers zijn erg behulpzaam en het assortiment is compleet. Als het er niet is, wordt er uitgezocht of ze er aan kunnen komen.

Ik heb er echt zin in om dit plan uit te gaan voeren.

Het is verstandig wanneer je niet weet welke stappen er moeten worden genomen bij het bouwen van een huis om advies in te winnen bij Decokay Steenwijk.

Bekijk meer referenties