Potuyt

Interieuradvies i.s.m Decokay Steenwijk

We hebben zelf al wel het één en ander geprobeerd te verander in huis, maar dat was het net niet.


We wilden wel eens wat anders met de woonkamer en de meubels die er in stonden. Na het lezen van een artikel in de krant en de gekoppelde winactie van DECOKAY heb ik een aantal foto’s ingestuurd en zijn wij de gelukkige prijswinnaars geworden!

Ik kwam er zelf eigenlijk niet uit en dacht dat ook bepaalde meubels niet zouden passen. Doordat Janneke een plattegrond heeft getekend werd voor ons duidelijk wat er allemaal WEL in zou passen.

Het advies vond ik ontzettend leuk! Een leuker prijs had ik niet kunnen winnen ! We hebben heel andere ideeën aangedragen gekregen. Iets wat we zelf nooit hadden gedurfd en nu toch gaan doen.

Bijvoorbeeld een uitgesproken behang op de muur of een grote eettafel, maar ook het kleurgebruik in de meubels.

We zijn ontzettend enthousiast geworden en zijn ook gelijk met het advies aan de slag gegaan.

Janneke geeft hele andere inzichten, dat vindt ik leuk. Zelf blijf je vaak in je comfortzone en dit advies geeft een andere kijk. Het plattegrond, moodboard en de stalen neem ik overal mee naar toe. Ook voor de aanschaf van onze nieuwe meubels.

Wanneer je met dezelfde vragen als ons rondloopt zou ik adviseren om een stylist van Decokay in te schakelen. Je krijgt veel handvaten en duidelijkheid over je inrichting.

De woonkamer krijgt een heel mooie sfeer en alles past bij elkaar.

Bekijk meer referenties