Potuyt

Interieuradvies i.s.m Decokay Steenwijk

Fijn advies met aandacht en tijd voor een weloverwogen kleurkeus.


Bij komst naar Decokay Steenwijk werden we erop gewezen dat we gebruik konden maken van het advies van hun interieurstylist. We wilde graag technisch- en kleuradvies over het toepassen van het materiaal op de wanden in onze nieuwbouw woning. Tijdens de bouw en in gesprek met de architect was hier wat onduidelijkheid over ontstaan. Onze eigen kennis was te weinig om dit zelf op te pakken. Het idee dat we specialistisch advies zouden krijgen, vonden we prettig, zo krijg je uiteindelijk een goed resultaat.

Dat we bij Decokay Steenwijk terecht kwamen, was eigenlijk puur toeval. In het verleden kwamen we in de winkel Verf en Wand, vandaar.

Wat een groot succes was en is, dat is het behang in de slaapkamer. Een behang met rotan-achtig motief van Riviera Maison. De kamer wordt hier gelijk een stuk sfeervoller en warmer van. Het was nog wel een dingetje om het juiste patroon te vinden, maar met 3 man sterk en alle medewerkers van Decokay zijn we eruit gekomen!

Het was zeker de moeite waard om advies in te winnen en ik zou zeggen tegen iedereen die met dezelfde vragen zit even bij Decokay Steenwijk binnen te lopen.

Bekijk meer referenties