Jaren 30 woning

​Omdat ik van een grote woning naar een kleine woning ging verhuizen, was het voor mij fijn om hierbij interieuradvies te ontvangen. Mijn vraag was vooral; wat ga ik neerzetten, welke kleuren ga ik ge


Het idee dat ik het allen zou moeten doen voelde verstikkend. ,, Straks doe ik iets waar ik spijt van krijg”. Daarom heb ik besloten om Janneke in te schakelen. Ik ken haar via een nichtje van mij en heel lang geleden hebben we een gesprek gehad over inrichten en dat ben ik nooit vergeten. Hoe ze met passie vertelde over haar werk. Ik heb haar leren kennen als iemand die met respect voor de ander advies geeft.

Nadat ik had besloten om advies in te winnen gaf het me rust in de wetenschap dat ik het in kon gaan richten met spullen en kleuren die bij mij horen.

Ik heb nu een huisje waar ik thuis kan komen, dit is een belangrijk onderdeel van mijzelf.

Tijdens het hele proces gaf me dit erg veel rust.

Janneke heeft heel veel ideeën, kijkt wie de ander is en wat je nodig hebt. Ze kan de stappen goed uitleggen, ook bij aankoop van materialen en meubels, en is kundig. Het is fijn dat in het totaal advies er ook dingen zijn die je zelf kunt doen.

Ik ben vooral heel blij dat het nu af is en voelt als thuis!

Bekijk meer referenties >