Potuyt

Kleur in de inrichting en toch een eenheid

Al enige tijd zaten we met een hoek in de woonkamer die we wilden herinrichten omdat het niet naar onze zin was.


De vraag was eigenlijk hoe we deze hoek wilden gebruiken, welke functie moest deze hoek krijgen en welke inrichting zou daarop aansluiten.

Daarnaast wilden we graag meer kleur in de woonkamer, maar waar welke kleur te gebruiken? En hoe zorg je dat het toch een eenheid blijft?

We vonden het spannend en leuk om hiermee bezig te zijn en probeerden zelf oplossingen te bedenken door bij anderen te kijken en woontijdschriften door te bladeren. We wilden echt aan de slag, zodat we meer ruimte konden creëren en weer helemaal konden genieten van ons eigen huis.

Via een collega hebben we toen een tip gekregen om contact op te nemen met Janneke. Deze collega had bij Janneke een workshop ‘moodboard maken’ gevolgd en was daar erg enthousiast over. Naar aanleiding hiervan hebben we een afspraak met Janneke gemaakt. In de gesprekken met Janneke merk je dat ze je aan het denken zet en zorgt dat je keuzes maakt. Ze is creatief, kijkt en luistert goed en is praktisch ingesteld. Ze gaat niet voor dure aanpassingen, maar kijkt ook wat je al hebt en wat je daarmee in een nieuwe inrichting zou kunnen.

Het resultaat is een compleet andere woonkamer met een paar ingrepen. Doordat Janneke handige klus-adresjes weet, is alles wat ze bedenkt te realiseren zonder hele hoge kosten. De prijs voor het adviestraject is ook zeer redelijk, het advies is echt de investering waard. We zijn heel blij met het resultaat. We hebben geleerd dat je soms ook gewoon moet durven. De enthousiaste begeleiding van Janneke vonden we absoluut van meerwaarde tijdens het hele traject. Het je woonvragen, mail Janneke!

Binnenkijken bij Citha? Lees het in de blog https://potuytbouwenstyling.nl/styling-advies/blog...

Bekijk meer referenties