Potuyt

​Kleur in het interieur

Ideeën voor het toepassen van kleuren in het interieur, maar hoe ?


Kleur in het interieur

De reden voor mij om met mijn interieur aan de slag te willen, was dat ik compleet iets anders wilde, niet standaard wit. Ik wilde het daarom goed aanpakken. Voor mij was de vraag of dat wat ik in mijn hoofd had, klopte. Ik durfde het zelf niet aan, hoe moesten de kleuren toegepast worden? De vertaling van het beeld in mijn hoofd naar de daadwerkelijke inrichting van mijn huis vond ik lastig.

Door de begeleiding thuis op maat, heb ik nu een huis wat helemaal bij mij past, het voelt echt aan als thuis en ik mag nu dus ook graag thuis zijn.

De reden dat ik gekozen heb voor Decokay is omdat Emile (eigenaar van Decokay Steenwijk) goed en prettig helpt. De referenties op de website zijn goed. De winkel oogt vriendelijk, niet te groot. Alles is overzichtelijk. We werden goed geholpen en kregen goed advies.

Janneke, de interieurstylist, wist direct na het eerste gesprek welke sfeer ze neer moest zetten, ze voelt alles goed aan en heeft kennis van zaken. Ze is meedenkend, heeft een rustige manier van doen en ze geeft vertrouwen.

Ik ben erg blij met het eindresultaat. Ik was onzeker over hoe en wat, maar nu komt het helemaal goed.


Binnenkijken bij Henri? https://potuytbouwenstyling.nl/styling-advies/blog...

Bekijk meer referenties