Potuyt

Kleuradvies i.s.m Decokay Steenwijk

​We gingen verhuizen en onze schilder attendeerde op het kleuradvies wat je bij Decokay kan krijgen.


We wilden wat meer sfeer, maar niet met veel kleurgebruik. We wilden het in één keer goed doen. Waarschijnlijk hadden we zelf iets met een neutrale kleur op de muur gedaan of een kleurvlak, maar dan zou het lang zo mooi niet zijn geworden als het nu is.

Als we alles wit zouden doen, dan zou dat heel kil worden, maar hoe krijg je gezelligheid zonder te veel kleur toe te passen?

We hebben daarom het advies van Janneke als prettig ervaren, mede doordat het vlot is uitgewerkt. Zelf hadden we niet kunnen bedenken een lambrisering op de wand aan te brengen.

Er moesten in korte tijd veel beslissingen worden genomen en daarbij konden we dit advies goed gebruiken. Het resultaat is heel mooi geworden. Warmte en toch ook rust door zacht kleurgebruik.

Ondanks dat Janneke ons niet kent, is het knap dat ze in korte tijd een plan klaar heeft en snapt wat we bedoelen. Er worden direct stappen ondernomen. Ze houdt rekening met de wensen van de klant en heeft respect voor je eigen spullen.

Wanneer je dezelfde vragen hebt wat betreft inrichting zou ik adviseren om naar Decokay te gaan. Ik heb het als heel prettig ervaren, ondanks dat ik het eerst niet had gedacht. Als je vooraf een plan hebt, is het duidelijk hoe en wat je moet doen en kun je één voor één de stappen doorlopen.

Bekijk meer referenties