Potuyt

Marjolein Bronswijk

Lief, maar ook stoer appartement met veel warmte


Het appartement mag een lief, maar ook stoere uitstraling krijgen waarbij warmte niet mag ontbreken.

Omdat wij interieuradvies hebben gehad bij onze eigen woning, wilden we ook graag gebruik maken van Janneke haar diensten bij het inrichten van het woonzorg appartement van onze dochter. Het is een erg kleine ruimte en hoe maak je dan optimaal gebruik van de ruimte? We zouden veel op pad zijn gegaan als we zelf de indeling zouden moeten bepalen. Nu heeft ons dat heel veel tijd bespaard. We kunnen wel bepalen of iets mooi is of niet, maar er is zoveel te koop op woongebied en waar moet je dan beginnen?

Het is lastig om in te schatten wat onze dochter mooi vindt. Je bent snel geneigd om je eigen kleur te gebruiken. Ze heeft daarom haar eigen moodboard gemaakt in de workshop ruimte bij Janneke. Onze dochter heeft dus non verbaal zelf de aanzet gegeven en Janneke heeft dat vertaald naar de realiteit.

De adviezen die Janneke bij onze eigen woning heeft gegeven, zijn heel goed bevallen, dus bij ons was geen twijfel om haar opnieuw te vragen. Janneke is ontzettend enthousiast, heeft leuke ideeën, ze is creatief en luistert goed naar wat wij mooi vinden. Ze heeft verstand van zaken en denkt oplossingsgericht. Je kunt goede afspraken maken en ze komt die ook na.

Als je zelf niet weet wat je met je inrichting aan moet, zou ik zeker adviseren om Potuyt interieurstyling en advies in te schakelen. Je hoeft dan met je ideeën niet zelf te worstelen. Bij twijfel wordt je over de streep getrokken en dat geeft rust.

Onze dochter vond de hangstoel GE-WEL-DIG. Iets wat we zelf nooit bedacht zouden hebben. Toen ze voor het eerst in haar appartement kwam, leek haar reactie verdacht veel op dat wat je altijd in woonprogramma’s ziet. De woonkamer, maar ook de slaapkamer (met het ledikant waar ze gelijk in dook) viel in goede aarde.

Het appartement is heel mooi geworden en onze dochter wordt hier ontzettend blij van. Het past echt bij haar.

Bekijk meer referenties