Potuyt

Metamorfose en styling woonkamer fam. vd Venis

Verandering van inrichting met een mooi eindresultaat


Na jarenlang dezelfde inrichting gehad te hebben wilden we weleens wat anders.

Dat gevoel kwam steeds meer naar boven, maar door onze persoonlijke situatie hadden we niet de rust om zelf dingen bij elkaar te zoeken. Omdat we hebben gezien wat Janneke bij onze dochter voor advies heeft gegeven, dat zag er mooi uit, hebben we gekozen voor Potuyt interieurstyling en advies.

Janneke is eerlijk, open en flexibel. Ze kan goed overleggen en samenwerken. Het inleven in iemand anders en de switch maken als het toch anders moet zijn, was prettig. Daardoor durfden wij ook eerlijk te zijn.

We hebben geleerd om geduld te hebben en dat alles niet in één keer klaar hoeft te zijn. Alles is nu één geheel en we zijn heel blij met het eindresultaat.

We hebben het advies als heel prettig ervaren, vooral de communicatie die soepel verliep via mail of app.

Het feit dat zij iemand achter de hand heeft voor de kluswerkzaamheden (Potuyt (ver)bouw en renovatie), maakte het voor ons als klant wel heel makkelijk. John werkt netjes en het is prettig dat hij op deze manier ingezet kan worden. Ze versterken elkaar!

Mocht je verandering willen of niet weten wat je met je interieur aan moet, raden we zeker aan om contact met haar op te nemen.

Bekijk meer referenties