Potuyt

Onrust in huis

De onrust in huis begon ons te storen, toen wisten we: We moeten er iets aan gaan doen !


Onrust in huis

Het moment dat we ons realiseerden dat we ‘iets’ aan onze inrichting moesten doen, was toen we ons begonnen te storen aan de onrust in huis.

We wilden heel graag meer rust in huis creëren en meer sfeer. Hoe meer we erop gingen letten, hoe meer we ons begonnen te storen aan de ‘niet bij elkaar passende meubels en kleuren”. Daarnaast hebben we drie jonge kinderen, dus we wilden graag meer bergruimte maar niet als zodanig herkenbaar.Maar vooral wilden we een woonkamer waar we ons thuis zouden voelen, wat zou voelen als een geheel.

Natuurlijk hebben we zelf eerst geprobeerd om ons huis aan te pakken door een andere kleur op de muur en het toevoegen van accessoires, maar dat had niet het gewenste effectHet werd dus tijd om een deskundige in te schakelen. Doordat we goede referenties hoorden over Janneke en bij vrienden gezien hadden wat ze voor hun had betekend, hebben we haar website bezocht. Dat gaf ons het gevoel dat we bij Janneke aan het juiste adres waren.

En dat klopte! Janneke heeft een heel persoonlijke en open benadering. Het hele proces begeleidde ze heel prettig en tegelijkertijd heel professioneel. Ze leerde ons kennen en wist wat we wilden, ondanks onze beperkte ideeën. De eerste schetsen waren direct al raak. Het is echt iets geworden wat we wilden maar zelf nooit voor elkaar hadden kunnen krijgen. En voor een mooie prijs trouwens, zeker omdat we konden kiezen tussen een combinatie van standaardmeubels en maatwerk.

En dat hebben we ook als erg prettig ervaren, dat Janneke actief meedenkt in het kostenplaatje. Naast natuurlijk dat ze een hele warme, persoonlijke stijl heeft met veel creativiteit en kennis. De samenwerking tussen haar en John (Potuyt bouw) als man en vrouw, maar ook als professionals is echt mooi.Ik zou zeggen dat het voor ons echt super fijn is geweest om interieuradvies te vragen. Ik zou dat een ander ook zeker adviseren: Ga er met een deskundige over in gesprek. En ja, daarbij noemen we Janneke zeker!

Bekijk meer referenties