Potuyt

Sam sam Zwartsluis, 2e hands, outlet (kinder)kleding en (woon)accesoires

​Ik wilde graag meer halen uit mijn winkel, maar hoe moest ik mijn ideeën in de praktijk uitvoeren?


De winkel moest gezelliger worden, aantrekkelijker. Met een leuke etalage die mensen aanspreekt en mensen naar binnen trekt. Ik wist echter niet hoe ik dit uit moest voeren. Ik heb geschoven met rekken, speciale thema rekken etc., maar kwam niet tot het resultaat wat ik voor ogen had.

Janneke en ik hebben beiden onafhankelijk een moodboard gemaakt met een stijl voor de winkel. Erg leuk om te zien dat we hetzelfde idee erbij hadden.

Janneke maakt nu prachtige etalages, waardoor mensen echt makkelijker de winkel binnenkomen. Heel fijn dat Janneke deze regelmatig aanpast, passend bij het seizoen of een speciaal thema. Zelf heb ik daarop ingehaakt door de kledingrekken die buiten staan aan te passen aan de kleuren die op dat moment in de etalage zijn. Hierdoor veranderen de rekken buiten ook regelmatig, wat er eerder vaak bij in schoot.

Janneke's inzet heeft daadwerkelijk meer bezoekers in de winkel gebracht en uiteindelijk ook een hogere omzet.

Ik ben ontzettend blij en tevreden met het resultaat.

Ik heb voor Potuyt interieurstyling en advies gekozen omdat ik Janneke al langer ken, af en toe kwamen we elkaar tegen. Ik volgde haar op social media en wat ik daar zag, dat sprak me erg aan.

Janneke is een enthousiaste meid die de ideeën die je hebt goed weet te vertalen naar een praktisch eindresultaat. Ze denkt echt praktisch mee en, indien nodig, zoekt ze ook actief mee naar goedkope of slimme oplossingen.

De investering voor het restylen van de winkel was het absoluut waard!

Als wij in huis verder gaan met verbouwen, ga ik haar ook zeker om advies vragen voor de herinrichting.

Mijn advies is: Informeer eens naar de mogelijkheden voor je eigen huis, je hoeft niet direct alles uit te besteden. Janneke kan ook met een leuk plan komen wat je vervolgens zelf kunt uitvoeren.

Bekijk meer referenties