Potuyt

Totaalplaatje

Ons nieuwe huis moest een echt thuis worden.


Totaalplaatje

Omdat we graag van ons nieuwe huis meer een echt thuis wilden maken, hebben wij ervoor gekozen om naar Janneke te gaan. Bij anderen hadden we namelijk al goede ervaringen gehoord en resultaten gezien met interieurstyling en advies om problemen en vraagstukken op te lossen. Een familielid van ons was daarvoor bij Janneke geweest. Dit leverde een mooi resultaat op, dus daarom zijn we bij haar terechtgekomen.

Janneke is vriendelijke en kordaat en het advies hebben we als heel persoonlijk ervaren. We hadden zelf al wel geprobeerd om een start te maken met meer een thuis te creƫren door meubels te kijken enzovoorts. Echter we hadden geen totaalplaatje in ons hoofd. We hadden moeite om keuzes te maken met betrekking tot de meubels en konden niet tot besluiten komen.

Janneke heeft ervoor gezorgd dat we een totaalplaatje kregen en gaf ons allerlei praktische tips ten aanzien van onze inrichting. Daarnaast heeft zij veel contacten die zij in kan schakelen om bijvoorbeeld meubels te maken of te veranderen. Daar hebben we dan ook zeker gebruik van gemaakt.

Het resultaat is dat onze inrichting veranderd is en dat ons huis meer een thuis geworden is, gezelliger. En het blijkt dat het helpt om een totaalplaatje te hebben voordat je begint met je inrichting aan te passen of te kopen

Bekijk meer referenties