Potuyt

Verschillende smaken

Uiteenlopende smaken en wensen en toch een mooi passend geheel


Verschillende smaken

Een aantal jaren geleden ben ik vanuit Zuid-Afrika gekomen met alleen de inhoud van mijn koffer. Ik trok bij mijn man in en hij had het huis al ingericht naar zijn smaak. Ik vond het erg moeilijk om hier mijn eigen smaak aan toe te voegen zonder hem te kwetsen.

We hadden uiteenlopende smaken en wensen en vonden het lastig om hieruit te komen en een harmonieus geheel te krijgen. We hebben het wel geprobeerd door losse elementen zoals banken en een vloerkleed te vervangen, maar dit had niet het gewenste effect.

En dus hebben we een professional ingeschakeld. Janneke werd aanbevolen door kennissen. Het is fijn om met iemand zaken te doen die al ‘bekend’ is in je vrienden- of kennissenkring.

Janneke is open, eerlijk, professioneel en altijd met een glimlach op haar gezicht. Ze is bereid het extra stapje te zetten om je te helpen bij het creëren van een mooi en verzorgd interieur.

Bij ons bleek dat we qua kleur en smaak lang niet zo ver uit elkaar zaten als ik zelf altijd dacht. Janneke luisterde naar onze behoeften en wensen en nu hebben we een mooie kleur op de muren die past bij de nieuwe vloer.

Het advies was zeker de investering waard en ik zou anderen dan ook willen zeggen: “waag de sprong en vraag Janneke om advies!”

Bekijk meer referenties