Potuyt

Wouter en Lisanne

Hulp bij het inrichten van het eerste koophuis


Ons allereerste koophuis, een bijzondere en mooie gebeurtenis! Eindelijk zelf bepalen hoe je alles gaat inrichten. Maar ja, waar begin je? Dat was ons dilemma...

Nadat we zelf heel Pinterest hadden doorgespit, lukte het ons niet om tot een concreet plan te komen. Wel allerlei ideeën en hier en daar al wat meubels verzameld, maar hoe maak je daar nu een mooi geheel van?

Via de ouders van een van ons hadden we Janneke leren kennen en we besloten haar in te schakelen om ons op weg te helpen. Aan de hand van een gesprek heeft zij onze wensen vertaald naar een concreet plan waar we zelf mee verder kunnen. Net even dat duwtje in de goede richting! Het is fijn om een helder plan te hebben van waaruit je verder kunt werken, zoals de indeling, kleurgebruik, welke meubels zijn passend, type accessoires en nog veel meer tips! Daarnaast bedacht ze ook dingen die we zelf nooit hadden bedacht of aangedurfd. Ze heeft ook heel goed geluisterd naar onze wensen en precies de sfeer weten te creëren die wij voor ogen hadden! Het is gewoon heel fijn dat er iemand met je meedenkt en je op weg helpt!

Bekijk meer referenties